Personvern

Loyalty samler inn, behandler og analyserer data om bruk, trafikk og hendelser på våre nettsider.

Kundeløfte

Loyalty lover våre kunder forutsigbarhet, trygghet, ærlighet og høy kvalitet. Gjennom tett dialog, god oppfølging og med rett mann på rett plass bidrar vi til langvarige forhold med våre lojale kunder.

Om informasjonskapsler (cookies)

Loyalty sine nettsider benytter seg av informasjonskapsler. Det er en liten tekstfil som lagres på din PC for å forenkle din bruk av vårt nettsted ved gjentagende besøk. Vi lagrer ingen personlige data i våre informasjonskapsler og kan ikke spore informasjon tilbake til deg basert på innholdet i informasjonskapslene.

Hvordan slå av/på informasjonskapsler

Du kan velge om du vil akseptere informasjonskapsler eller ikke. De fleste nettlesere aksepterer disse automatisk, men du har full frihet til å endre dette ved å slå av denne funksjonaliteten helt eller delvis. Husk at bruk av våre nettsider og tjenester vil bli redusert hvis du velger å slå av bruk av informasjonskapsler.

Annen informasjon

"Annen informasjon" refererer til upersonlige data vi benytter oss av på våre nettsteder. Denne type data innbefatter eksempelvis IP-adresse, type nettleser, operativsystem, geografisk plassering, refereringsside, sidevisninger og interaksjoner med reklame.

Dataene som samles inn vil ikke bli brukt til å identifisere individuelle besøkende.

Formålet

Loyalty bruker informasjonen vi får gjennom nettstatistikkdata til å drive tjenesten, opprettholde kvaliteten på tjenesten og gi generell kunnskap om bruken av alfa.no. Dataene brukes også til å gi Loyalty økt innsikt og evne til ytterligere forbedring av brukeropplevelsen for kundene og de besøkende på nettsidene.

Snakk med oss

Loyalty AS - Sandakerveien 24D, inngang F2, 0473 Oslo

Sentralbord: 21 63 18 88
Mail:

KONTAKTPERSONER:

Rune Larsen (Daglig leder)
926 31 294 /

Karoline Follestad (Salgsansvarlig)
404 67 604 /

Jørn Rossing (Partner / Kundeansvarlig)
907 74 617 /