Skap lønsomme og lojale kunder

CALLSENTER

Vi lover enestående utvikling av alle ansatte – det lønner seg

25 års erfaring med gjennomføring av salgsaktiviteter gjør Loyalty til et sikkert valg.

Loyalty har langvarige samarbeid med flere av Norges største selskaper. Vi jobber i tillegg med mindre organisasjoner som har forstått viktigheten av høy aktivitet og behovet for å sette salgsaktiviteter i system. Som kunde hos Loyalty får du den beste kundeopplevelsen og kundepleien. Loyalty gjør det lille ekstra som betrygger og imponerer.

TJENESTER

Med etablerte systemer, gode prosesser og solid struktur jobber vi smartere med dine kunder.

Loyalty 20 web

Bedriftsmarkedet

Callsenteret har siden oppstarten i 1995 jobbet målrettet for å skape den beste profesjonelle salgskulturen som kreves for å lykkes med bedriftsmarkedet. Alt er satt i et system som tilfredsstiller våre kunders strenge kvalitetskrav.

Loyalty 4 web

Privatmarkedet

Vi er spesialister på oppsett og drift av profesjonelle salgsteam. Loyalty har lang erfaring med å sette nysalg i system for våre kunder og har spesialiserte team på både dag og kveld som øker fleksibiliteten og stabiliserer resultatene.

Loyalty 1 web

Kundepleie og Holdback/Winback

Loyalty utvikler eksisterende kunder ved å tilpasse smarte kampanjer mot utvalgte segmenter. Relevante henvendelser og god oppfølging skaper lojale kunder og høyere inntjening. Vi vet at disse kundene er det mest verdifulle våre oppdragsgivere har og vår jobb er å se til at de er i trygge hender hos våre konsulenter.

CEC0835

Humanitære oppdrag

Vi har lang erfaring med humanitære prosjekter og jobber med nærmest alle de store organisasjonene i Norge. Gjennom aktiviteter som høyning av beløp, konvertering av medlemmer, winback, velkomstsamtaler, kartlegging og reaktivering skaper vi trygg relasjon mellom deg og dine givere.

Snakk med oss

CEC8375

Rune Larsen

Daglig leder

T: +47 926 31 294

E: rune.larsen@loyalty.no

CEC9438

Kenneth Eriksen

Salgsansvarlig

T: +47 932 86 295

E: kenneth.eriksen@loyalty.no

CEC8434

Jørn Rossing

Partner / Kundeansvarlig

T: +47 907 74 617

E: jorn.rossing@loyalty.no